Lækker chokoladekage

Da jeg selv var et barn, så lavede jeg tit chokolade kage, da det den gang var en af mine absolutte favoritter, sammen med appelsin kage. Har du en køkkenmaskine, så går det superhurtigt at lave den.

Ca. 20 stykker

Ingredienser:

250 g. hvedemel

6 spsk. bagekakao

300 g. sukker

1 tsk. natron

1 tsk. bagepulver

1 knsp. salt

2 æg

150 g. smør

2,5 dl. vand

Fremgangsmåde:

De tørre dele sigtes sammen. Smørret smeltes og blandes i sammen med æg og vand. Det hele røres sammen.

Dejen hældes i en form på ca. 23×33. Bages på 170 grader på ovnens nederste rille i ca. 35 minutter. Den må gerne være lidt blød i det, når den er færdig, så er den ekstra god.

– kagen kan med fordel røres sammen med en køkkenmaskine

– kagen er fryseegnet

– smager ekstra godt, hvis den bliver pyntet med glasur og evt. slik